Werving & selectie

Door de inhouse ervaring en persoonlijke aanpak kunnen wij op zoek naar de ideale match voor uw vacature. HR experts selecteert zowel bedienden als arbeiders.
Onze doelstelling blijft het kwalitatief selecteren van werknemers en hierbij wensen wij de pure CV doorstuur te vermijden.

Om de zoektocht te kunnen beginnen, volgt een gedegen vacatureopname. Op basis hiervan kunnen wij het juiste profiel inschatten. Het hele plaatje moet kloppen, de perfecte kandidaat heeft niet enkel de juiste kennis of ervaring, ook zijn of haar persoonlijkheid moet matchen met de bedrijfscultuur.

Tegenwoordig is het van groot belang een snelle feedback te voorzien. Dit zowel voor de kandidaten als voor de bedrijven. HR Experts garandeert betrokkenheid en een service om U tegen te zeggen. Aangezien onze doelstelling: “kwaliteit garanderen” bij ons hoog in het vaandel wordt gedragen, is er ook maar 1 contactpersoon per account.

Wij hebben een transparante prijszetting die telkens aangepast is aan de wensen van de klant.
Afhankelijk van de keuze die u maakt van servicediensten, kan de prijs verschillen.
Hierbij houden wij ook rekening met kleine KMO’s die een specifieke keuze van diensten kunnen samenstellen om de prijs te drukken. Wij vinden een open en eerlijke communicatie zeer belangrijk waarbij HR Experts een toegevoegde waarde kan bieden.

Tijdens de gehele procedure mogen we ook de opvolging en evaluatie niet vergeten.
HR Experts voorziet een opvolging van 6 maanden na aanwerving. Hierbij volgt een gesprek met de werkgever alsook de werknemer. Hoe de aanpak hiervan verder zou verlopen, is situatie per situatie te bekijken.

CONTACTEER ONS